SELDERIJ

Selderij, een veelzijdige groenteplant, valt op door zijn krokante stelen en lichtpeperige smaak. Het wordt vaak omschreven als een frisse en lichtbittere smaak, waardoor het ideaal is voor salades en soepen. Bovendien is selderij rijk aan vezels, vitamines, met name vitamine K, en mineralen zoals kalium, wat het een gezond voedsel maakt voor een evenwichtig dieet.

Knolselderij

Knolselderij is een wortelgroente die wordt gekenmerkt door zijn ruwe schil en bleke vruchtvlees, met een zoete en licht aromatische smaak. De textuur is stevig en knapperig, waardoor het een uitstekend ingrediënt is voor geraspte salades of rauwkost. In de keuken kan het ook gekookt worden in soepen, purees of geroosterd om een unieke smaak en een zachte textuur aan verschillende gerechten toe te voegen.

Verkocht in bulk (6, 8 of 12 stuks per doos).

Met loof in hoge EPS-dozen en zonder loof in middelgrote EPS-dozen.

Aankomstperiode. In % per maand:

Witte Selderij

Witte selderij is een variëteit van selderij die wordt gekenmerkt door zijn knapperige stelen en subtiel zoete smaak. In tegenstelling tot groene selderij heeft witte selderij een bleke, bijna ivoorkleur, wat het een verfijnde en elegante uitstraling geeft. Deze groente is gewaardeerd om zijn knapperige textuur en subtiele aroma, die een frisse toets aan verschillende gerechten toevoegt. Rijk aan vezels en vitaminen, met name vitamine K en vitamine C, is witte selderij uitstekend voor de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem.

Afhankelijk van het gewicht, 6, 8, 9, 12, 15 of 20 stuks in bulk in hoge EPS-dozen.

Aankomstperiode. In % per maand:

Groene Selderij

Groene selderij is een variëteit van selderij die herkenbaar is aan zijn levendig groene stelen en verfrissende knapperigheid. Deze groente wordt gewaardeerd om zijn licht pittige smaak en knapperige textuur, die een vleugje frisheid en vitaliteit aan veel gerechten toevoegt. Naast zijn aangename smaak is groene selderij rijk aan vezels, vitaminen (vooral vitamine K en C) en mineralen zoals kalium, wat het een bondgenoot maakt voor een uitgebalanceerd dieet. 

6, 8, 9, 12, 15, 20, 25 of 30 stuks of bossen in hoge EPS-dozen.

Aankomstperiode. In % per maand: