KOMKOMMERS & AUGURKEN

Komkommers en augurken zijn twee onmisbare variëteiten van de komkommerfamilie, geliefd om hun frisheid en knapperigheid. De komkommer, met zijn sappige en verfrissende vruchtvlees, is perfect voor salades of als bijgerecht bij tal van gerechten. De augurk daarentegen is een kleine komkommer die vóór rijpheid wordt geoogst en vaak in pekel wordt bewaard om zijn zure en pittige smaak te onthullen. Beide groenten, veelzijdig en rijk aan water, zorgen voor lichtheid en frisheid in elke keuken.

Komkommer

De komkommer is een verfrissende groente met een gladde groene schil en een knapperig, sappig vruchtvlees. Gewaardeerd om zijn milde en licht waterige smaak, is hij ideaal voor salades, sandwiches of zelfs als tussendoortje. Weinig calorieën maar rijk aan water, vitamines en mineralen, de komkommer is perfect voor hydratatie en lichtheid in gerechten. Hij kan rauw gegeten worden, ingelegd of toegevoegd worden aan detox-sappen, waarbij hij frisheid en knapperigheid toevoegt aan vele culinaire creaties.

12 stuks, 14 stuks, 10kg EPS kist.

 Aankomstperiode. In % per maand:

Augurken

Augurken zijn kleine komkommers ingelegd in pekel, vaak bereid met kruiden en specerijen voor een pittige en zure smaak. Hun knapperige textuur en scherpe smaak maken ze perfect als tussendoortje of als bijgerecht bij gegrild vlees en sandwiches. Ze worden ook gebruikt in culinaire bereidingen om een vleugje frisheid en zuurheid toe te voegen. Rijk aan antioxidanten en mineralen, voegen augurken niet alleen smaak toe, maar bieden ze ook voedingsvoordelen aan uw dieet.

5 kg netto in EPS-tomatenkisten.

 Aankomstperiode. In % per maand: