DE APPLES

De productietechnieken zijn door de eeuwen heen verfijnd, wat een breed scala aan variëteiten en smaken biedt. De appel past bij elk moment van de dag, of hij nu rauw wordt gegeten of gekookt in zoete of hartige gerechten. U hoeft alleen nog maar de variëteit te vinden die aan uw behoeften voldoet…

Boskoop

De Boskoop-appel is een oude variëteit, beroemd om zijn lichtzure smaak en stevige vruchtvlees.

Met zijn ruwe schil, vaak roodachtig en groen, is hij perfect voor rauw gebruik, maar excelleert ook in de keuken voor compotes en taarten.

Rijk aan antioxidanten en vezels, is de Boskoop niet alleen heerlijk, maar biedt hij ook voedingsvoordelen, waardoor hij een favoriete keuze is voor appelsliefhebbers.

Aankomstdatum. In % per maand:

Pinova

De Pinova-appel is een krokante variëteit met een zoete en lichtkruidige smaak.

Zijn geelgroene schil met rode strepen maakt het een aantrekkelijk fruit, ideaal voor verse consumptie of om toe te voegen aan fruitsalades.

Zijn sappige textuur en fruitige aroma maken het ook een uitstekende keuze voor de keuken, vooral in taarten en compotes. Rijk aan vitamines en vezels, is de Pinova een smakelijke appel die plezier en gezondheid combineert.

Jonaglod

De Jonagold-appel is een gewaardeerde variëteit vanwege de perfecte balans tussen zoetheid en zuurheid.

Met zijn goudgele schil, gemarkeerd met rood, biedt hij sappig en krokant vruchtvlees, ideaal om rauw te eten of te gebruiken in zoete en hartige recepten.

Rijk aan vitamine C en antioxidanten, is de Jonagold niet alleen heerlijk, maar draagt hij ook bij aan een gezonde en evenwichtige voeding.

Aankomstdatum. In % per maand:

Jonagored

De Jonagored-appel is een variant van de Jonagold, bekend om zijn heldere rode kleur en zoete smaak met een lichte zuurheid.

Zijn krokante en sappige vruchtvlees maakt het een ideaal fruit om vers te genieten, maar het is ook perfect voor desserts, salades en compotes.

Rijk aan voedingsstoffen is de Jonagored een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een smakelijke en voedzame appel.

Aankomstdatum. In % per maand:

Golden Délicious

De Golden Delicious-appel is een iconische variëteit, gewaardeerd om zijn zoetheid en smeltende textuur.

Zijn goudgele schil en zoete smaak maken het een perfect fruit om rauw te genieten, in salades of in desserts.

Rijk aan vitamines, met name vitamine C, is de Golden Delicious ook een goede bron van vezels, wat bijdraagt aan een gezonde voeding.

Zijn zoete smaak en veelzijdigheid maken het een ideale keuze voor alle appelsliefhebbers.

Aankomstdatum. In % per maand:

De verpakking

Hout 50 x 30 cm 2 rijen (70/75, 8kg)

Hout 50 x 30 cm in bulk (75/20, 9kg 12kg)

Houten plateau 60 x 40 cm 1 rij (80/85; 85/90; 90/95, 8kg)

EPS en IFCO 60 x 40 cm 1 rij (75/80; 80/85; 85/90; 7kg) en 2 rijen (70/75; 75/80; 80/85; 85/90; 13kg)

Kartonnen plateau: 60 x 40 cm 1 rij (75/80; 80/85; 8kg)