INKOOP – SOURCING – IMPORT

Gespecialiseerd in de inkoop via de veiling, breidt Pacbelimex zijn aanbod uit door middel van directe sourcing in de Benelux en het noorden van Frankrijk.

Directe inkoop Benelux

Directe aankoop bij Belgische producenten, voornamelijk voor appels, peren en wortelen.

Inkoop en aankoop bij producenten in het noorden van Frankrijk

Met de opening van onze Franse dochteronderneming in 2024 hebben we de ambitie om vanaf 2025 3.500 ton fruit en groenten te commercialiseren die uitsluitend afkomstig zijn van boerderijen in noorden van Frankrijk..

Aankoop op de Belgische veiling

Dagelijkse aankoop bij verschillende Belgische veilingen: 40 jaar ervaring in klok aankopen:

REO: REO Veiling is een belangrijke speler tussen producenten en consumenten, die 70 soorten fruit en groenten in heel Europa, Canada, Amerika en Azië verhandelt. Met 1.000 gepassioneerde producenten levert REO Veiling jaarlijks 250 miljoen kg verse producten, van conventioneel tot biologisch.

BELORTA: Belorta biedt verse, lokale en seizoensgebonden groenten en fruit, rechtstreeks van nabijgelegen producenten. Met meer dan 1.000 producenten is Belorta een toegewijde coöperatie die het hele jaar door een breed assortiment aanbiedt.

HOOGSTRATEN: Coöperatie Hoogstraten speelt een sleutelrol tussen producenten en kopers in de keten van verse producten. Ze bieden complete diensten, met een focus op kwaliteit, versheid en voedselveiligheid.

Import

Om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen, breiden we onze aankopen uit bij Poolse en Nederlandse producenten.

Pacbelimex is een referentie op de Franse markt voor de import van Poolse paddenstoelen.