VERZENDING

Levering in A/B of A/C, evenals internationaal, om aan uw verwachtingen te voldoen.

Verzending naar groothandels, inkoopcentra en importeurs met de mogelijkheid van gemengde pallets,

Aangepaste sourcing voor industriële markten en aanbestedingen.

 

Internationale diensten

Pacbelimex garandeert de verzending van verse producten van de dag wereldwijd, zowel A naar B als A naar C, per vrachtwagen, container of vliegtuig. In samenwerking met onze klant zoeken we naar het vervoermiddel dat aan zijn behoeften voldoet.

We beschikken over diepgaande expertise op het gebied van internationale douaneregelgeving, waardoor we in staat zijn om alle administratieve procedures te beheren, inclusief douanedocumentatie, specifieke vergunningen en naleving van de normen die door elk land zijn opgelegd. Dankzij onze beheersing van douaneprocessen en onze kennis van de wettelijke vereisten van verschillende regio’s, zorgen we voor een vlotte en conforme afhandeling van internationale uitwisselingen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit zonder zich zorgen te maken over de complicaties van import-export.

We garanderen ook een volledige transportdienst, vanaf het vertrek uit het magazijn tot de levering aan de eindklant. Als experts in internationale logistiek beheersen we elke stap van de supply chain, waardoor we een snelle, veilige en conforme levering met de lokale regelgeving kunnen waarborgen, ongeacht het land van bestemming. Ons doel is om u een turnkey-oplossing te bieden, zodat u zich kunt bevrijden van de beperkingen die verband houden met import-export en transport.

Een gepersonaliseerd aanbod

Omdat elke klant uniek is, zijn onze aanbiedingen aangepast aan de markten.

Afhankelijk van uw geografische locatie (EU of niet-EU), past Pacbelimex zich aan uw verwachtingen aan en voldoet het aan uw behoeften. Zo wordt elke bestelling vertaald naar een complete service, aandachtige luisterhouding en persoonlijk advies.