ONZE ANDERE MERKEN

Bij Pacbelimex, naast onze exclusieve merken, hebben we het genoegen een breed scala aan merken te distribueren die bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit. Deze partners stellen ons in staat om u een diversiteit aan zorgvuldig geselecteerd fruit en groenten aan te bieden, met naleving van hoge productiestandaarden en traceerbaarheid.

REO

REO Veiling is een coöperatie van producenten gevestigd in België, bekend om zijn verse producten uit de lokale landbouw. REO verkoopt verschillende kwaliteitsmerken, waaronder Fine Fleur en Tomabel, die zich onderscheiden door hun authentieke aanpak en de passie van de producenten.

Fine Fleur biedt traditioneel geteelde groenten en fruit, rijk aan smaak en vitamines, met variëteiten zoals tomaten, prei, aardbeien en frambozen.

Tomabel legt daarentegen de nadruk op een verzorgde presentatie en premium producten, die bij elke levering versheid en smaak garanderen.

BelOrta

BelOrta is een van de grootste producentencoöperaties in België en biedt een breed assortiment aan fruit en groenten. Onder de belangrijkste merken vallen BelOrta en BelOrta Chef op door hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.

BelOrta zorgt ervoor dat elk product voldoet aan de hoogste normen en tegelijkertijd optimale versheid garandeert. Of het nu gaat om tomaten, paprika’s of bessen, BelOrta streeft ernaar om gezonde, heerlijke producten te leveren die snel beschikbaar zijn na de oogst.

Hoogstraeten

Hoogstraeten staat synoniem voor kwaliteit en innovatie. Het vlaggenschipmerk, Hoogstraeten Quality, staat bekend om zijn heerlijke aardbeien, tomaten en paprika’s, die allemaal zorgvuldig worden geteeld door ervaren producenten.

Door duurzaamheid en milieuvriendelijke landbouwpraktijken te bevorderen, garandeert Hoogstraeten een lokale productie van topkwaliteit, terwijl het verse en smaakvolle producten levert die voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende consumenten.